Rijschool Breda

Verkeersschool van Velthuijsen biedt zowel praktijk- als theoriecursussen categorie B (auto) voor Breda en omgeving.
U kunt bij mij terecht voor een reguliere rijopleiding. Daarnaast ben ik opgeleid als faalangst-instructeur en heb het mezelf eigen gemaakt leerlingen met AD(H)D en autisme te begeleiden naar het rijbewijs. In de afgelopen jaren heb ik mensen met een vorm van rijangst succesvol begeleid naar angst-vrij autorijden.

Over Theo

Mijn naam is Theo van Velthuijsen, geboren in 1968 te Delft, getrouwd en woonachtig in Breda. Samen met mijn vrouw doe we ons best onze vier jongens goed op te voeden. Inmiddels zijn ze het huis uit en is het tijd voor ons om wat kleiner te gaan wonen.

Mijn karakter omschrijf ik het liefst als vrolijk, positief ingesteld, nieuwsgierig, creatief, empathisch en meedenkend. Verder word ik blij van dansen, lezen, familie en reizen. Wil je mij ’s nachts wakker maken? Neem dan een pakje kano’s mee!

Oorspronkelijk heb ik een opleiding genoten in de IT sfeer en heb ik diverse leuke, minder leuke maar ook uitdagende werkzaamheden gehad binnen de IT branche. In 1995 ben ik begonnen als rij-instructeur in de regio Den Haag en na een aantal omwegen ben ik sinds enige jaren werkzaam in de regio Breda.

Er is niets leuker dan het opleiden van jonge, en minder jonge, enthousiaste mensen en deze te begeleiden naar het felbegeerde roze pasje! Eigenlijk zijn al mijn leerlingen goed gemotiveerd want wie wil er nou geen rijbewijs? Ik zie het daarom als mijn plicht als rij-instructeur om mijn leerlingen alles mee te geven wat ik weet. Op deze manier zijn ze op en top opgeleid tot een zelfstandig en veilig weggebruiker.

Ik hoop jou snel te mogen begroeten voor een gratis proefles!